Regenboog rozen pastel met gipskruid

Niet op voorraad
€ 65,00
Inclusief BTW, gratis verzending vanaf €70,00.

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

Regenboog rozen pastel met gipskruid

Dit boeket bevat 20 rozen in de kleuren van de regenboog, maar dan in pasteltinten. Deze trendy rozen zijn hand gebonden tot dit boeket met gipskruid.

Meer informatie
Aantal stelen 20 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Vendela

Deze unieke roos krijgt haar kleuren door biologisch afbreekbare kleurstoffen in haar stelen op te laten nemen. Hierdoor verkleuren ook de bladeren van de roos, dit is volkomen normaal. Deze oorspronkelijke witte rozen van de soort Vendela hebben een steellengte van 60 centimeter en blijven net zo lang op de vaas staan als onbehandelde rozen. Door het speciaal voor Surprose kleuren van deze rozen is dit boeket beschikbaar in 5 werkdagen. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Door deze hippe rozen te combineren met het klassieke gipskruid, geeft dit een bijzonder effect. Dit boeket komt het best tot uiting in een hoge smalle vaas. Heb je geen geschikte vaas of wil je deze cadeau geven samen met dit boeket. Kijk dan even bij onze vazen en kies de vaas die voor jou geschikt is. Verzend dit alles in onze luxe verpakking waarin het boeket met eventuele cadeaus verzonden wordt. Hierbij voegen wij rozenvoeding toe en heb je de optie om een persoonlijke wenstekst toe te voegen aan het gratis kaartje dat bij de verzenddoos toegevoegd wordt. Verras iemand of jezelf met het geven van, of het krijgen van deze waanzinnige rozen van Surprose.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum