10 oranje Grassheart rozen

€ 49,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Kies je gewenste leverdatum

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Leverbaar in 2-3 werkdagen. Geen avondlevering op maandag. Bestellingen in het weekend kunnen vanaf woensdag geleverd worden.

Een prachtige roos, met een waanzinnige kleurverloop

  • 10 oranje Grassheart rozen
  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: Flash Eye
  • Kweker: Dümmen Orange
  • Land van herkomst: Nederland
  • Leverbaar in 2-3 werkdagen

Bestel nu deze bijzondere Grassheart rozen bij Surprose. Deze rozen hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een groen hart in de rozenknop. De buitenste bladeren van de rozenknop hebben een waanzinnig kleurverloop van geel naar fel oranje. De stelen van deze Grassheart rozen zijn ongeveer 60 centimeter lang. Deze 10 Grassheart rozen zullen door haar lange steellengte het beste tot zijn recht komen in een hoge smalle vaas. Deze rozen zijn van de soort Flash Eye en worden door Dümmen Orange in Nederland gekweekt. Onze bloemisten vinden altijd de beste rozen en binden deze samen met panicum in een prachtig boeket. Deze bijzondere Grassheart rozen hebben wij ook in een rode kleur beschikbaar in ons ruime assortiment. Onze Grassheart rozen hebben een levertijd van 48 uur. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. 
Benieuwd naar al onze speciale rozen? Kijk dan even in onze categorie van ‘speciale rozen’ en laat je verrassen door onze prachtige rozen, met lange stelen en een uitstekend vaasleven. Geef dit bijzondere boeket cadeau en gebruik de optie om een persoonlijke wenstekst toe te voegen aan de bestelling. Schrijf jouw tekst in het daarvoor bestemde vak op deze pagina. Dan zorgen wij dat deze zichtbaar wordt op het gratis kaartje dat mee verpakt wordt in onze luxe verzendverpakking. Verras met Surprose.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum