Pasen

Bestel rozen voor Pasen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Rozen om Pasen te vieren

Bestel bij Surprose jouw rozen om Pasen thuis met het gezin te vieren. Ga je voor gele rozen? Of wil je liever iets afwijkends? We hebben genoeg boeketten om uit te kiezen. Ook kun je zelf kiezen hoeveel rozen je op tafel wilt hebben bij het Paasontbijt. Wanneer je Pasen niet kunt vieren met anderen, maar hen er wel bij wilt betrekken, kun je hun ook een boeket rozen toesturen. Om zo op die manier te laten weten dat je aan elkaar denkt. Eerst liever wat inspiratie opdoen? Dat kan, lees dan onze blog: "Haal de lente in huis".

Rozen als paasboeket

Rozen als paasboeketDit jaar is het weer zo ver, op 17 en 18 april. Het wordt warmer, de bloemen staan in bloei en de meivakantie staat voor de deur. Wat is er mooier dan thuis een lentesfeer te creëren met een paasboeket van Surprose? Een prachtig paasboeket op tafel tijdens het paasontbijt zorgt toch helemaal voor de juiste paassfeer? Dat dachten wij ook!
Pasen roept lentegevoelens op, die alleen maar geaccentueerd kunnen worden door de vrolijke kleuren van onze rozen. Niet alleen in de typische gele paaskleur, maar ook in andere vrolijke voorjaarsboeketten komt de gezellige sfeer rond Pasen goed tot uiting. Denk dan bijvoorbeeld aan oranje, zachtroze en wit! Wij hebben daarom in deze categorie alvast een aantal boeketten bij elkaar gezocht die perfect passen bij Pasen. Zit jouw perfecte paasboeket er niet bij? Kijk dan nog even tussen alle rozenboeketten om te kijken of er een boeket is dat beter bij je past!

Gele rozen als paasboeket

Een vaak gebruikte kleur met Pasen is natuurlijk de kleur geel. De gele kleur met Pasen vertegenwoordigt de kleur van het licht, het luisteren en geel is de kleur van de zon. Als paasbloemenboeket raadt Surprose dan ook iets geels aan. Vrolijk Pasen!
Bij Surprose kun je online een scala aan gele rozenboeketten bestellen die perfect zijn voor paasdecoraties. Je kunt deze paasboeketten voor jezelf of voor iemand anders bestellen en versturen. De bestsellers van de gele rozen zetten we hieronder even voor je op een rij:

Vier Pasen met een kleurrijk boeket rozen

Paasboeket: BiedermeierHet is niet alleen de gele kleur die centraal staat in het Paasweekend. Omdat Pasen de eerste feestdag van de lente is, zijn alle vrolijke kleuren welkom in een paasboeket van rozen. Kies bijvoorbeeld een van de volgende boeketten voor Pasen:

  • Biedermeier Boeket Kleurenfestival: Een boeket met verschillende vrolijke kleuren dat een vrolijke paassfeer in huis zal creëren.

  • 30 kleurrijke rozen: Dit paasboeket in rood, geel, roze, wit en oranje zal een glimlach toveren op het gezicht van iedereen die deze rozen voor Pasen ontvangt.

  • Vurige mix van rozen: Voor een meer gedurfde paasrozengroet kiest u deze vurige mix van bloemen.

Houd je niet zo van de felle kleuren? Pasen vieren geheel in pasteltinten is ook erg mooi! Denk dan bijvoorbeeld aan zachtroze rozen, zalmkleurige rozen of zachtgroene rozen!

Paasactie

Paashaas voor Pasen - SURPROSEWie aan Pasen denkt, denkt ook aan de paashaas. Het paashaasje van de chocolade van Lindt past hier natuurlijk perfect bij. Daarom hebben wij hier een leuke paasactie van gemaakt. De week voor het Pasen is, kun je namelijk gratis een paashaasje bij je bestelling ontvangen! Vier Pasen met een echt paasboeket en de chocolade van Lindt in de vorm van een paashaasje. Leuk om iemand anders cadeau te doen, maar ook leuk voor jezelf. 
Het paasweekend zelf wordt er niet bezorgd door onze vervoerder. Laat daarom je paasboeket afleveren voor Pasen. Kies bijvoorbeeld als afleverdag de vrijdag of zaterdag voor Pasen! 

Voorwaarden paasactie: voor alle bestellingen, gedaan vanaf 20 maart tot 15 april met afleverdatum van maandag 11 april t/m zaterdag 16 april voegen wij een gratis Lindt paashaas toe aan je bestelling. Het minimale bestelbedrag voor deze actie bedraagt € 25,-. Deze actie is geldig voor alle bestellingen op de site, dus voor het hele assortiment. De Paashaas van Lindt is 100 gram melkchocolade. Actie geldt per bestelling (dus niet per product) en zolang de voorraad strekt!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum