30 regenboog rozen pastel

Niet op voorraad
€ 85,00
Inclusief BTW, gratis verzending vanaf €50,00.

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

30 regenboog rozen pastel

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Meer informatie
Aantal stelen 30 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Vendela

Dit speciale boeket bevat 30 rozen in de kleuren van de regenboog, maar dan in pasteltinten. Deze trendy rozen van het soort Vendela zijn hand gebonden in dit boeket. Deze pastel regenboog rozen komen van meerdere kwekers in Nederland en hebben een steellengte van ca. 60 centimeter. Deze unieke roos krijgt haar kleuren door biologische kleurstoffen in de vaten van de steel op te laten nemen, waardoor de oorspronkelijke witte roos al deze kleuren krijgt. Door het op laten nemen van deze biologische kleurstoffen kunnen de bladeren van deze roos ook verkleuren, wat volkomen normaal is. In verband met het kleuren van deze regenboog rozen is de levertijd voor deze rozen 5 werkdagen. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. 
Zijn regenboog rozen echt wat voor jou, maar is dit niet het geschikte boeket voor jezelf of als cadeau. Kijk dan bij onze categorie regenboog rozen en laat je verbazen over het bijzondere assortiment dat Surprose aanbiedt. Wil je het cadeau nog specialer maken, kijk dan bij onze categorie ‘cadeaus’ en voeg een geschikt extra presentje toe om de ervaring met deze bijzondere pastel regenboog rozen nog specialer te maken. Vergeet ook niet een persoonlijke tekst toe te voegen op het gratis kaartje dat bij elk boeket van Surprose geleverd wordt, zodat het duidelijk is van wie en waarom dit waanzinnige cadeau door jou geschonken wordt.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum