20 roze rozen uit Ecuador

€ 59,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Kies je gewenste leverdatum

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Leverbaar in 2-3 werkdagen. Geen avondlevering op maandag. Bestellingen in het weekend kunnen vanaf woensdag geleverd worden.

Een felle kleur die zorgt voor vreugde

  • 20 roze rozen uit Ecuador
  • Steellengte: ca. 40-60 cm
  • Kweker: Four Seasons
  • Land van herkomst: Ecuador
  • Leverbaar in 2-3 werkdagen

Bezorg iemand met dit bijzondere boeket van Ecuador rozen een vrolijk gevoel. Deze Ecuador rozen worden door Four Seasons gekweekt en hebben een bijzondere roze kleur. De binnenkant van de rozenknop heeft een lichte roze kleur dan de buitenkant, wat dit boeket een speels uiterlijk geeft. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Deze prachtige rozen kenmerken zich door haar vele rozenbladeren en compacte rozenknop. De steellengte van deze fel roze rozen ligt tussen de 40 en 60 centimeter en zijn met de hand gebonden tot een boeket met structuur. Om zo veel mogelijk vrachtruimte te besparen worden deze rozen uit Ecuador in twee lengtes verpakt. Dit laten wij zo, om een speels effect te creëren in het boeket. Deze bijzondere Ecuador rozen zijn ook beschikbaar in andere kleuren, zoals dit boeket met een crème kleur, of dit boeket met een zachtroze tint. Al onze boeketten worden op de juiste bestemming geleverd in onze luxe rozenverpakking. De rozen worden zorgvuldig ingepakt en vastgebonden met een lint, zodat de rozen niet zullen verschuiven of beschadigen tijdens het vervoer. Ook wordt er een freshbag toegevoegd aan de onderkant van de stelen van de rozen, zodat het boeket tijdens het vervoeren voldoende vocht en voeding binnen krijgt. In deze verzenddoos wordt ook rozenvoeding en een gratis kaartje mee verpakt. Op dit kaartje kun je een persoonlijke wenstekst toevoegen om te laten weten van wie en waarom dit boeket geleverd wordt! Verras met de bijzondere rozen van Surprose.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum