20 zachtroze rozen uit Ecuador

€ 69,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Kies je gewenste leverdatum

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Leverbaar in 2-3 werkdagen. Geen avondlevering op maandag. Bestellingen in het weekend kunnen vanaf woensdag geleverd worden.

Een rozenboeket is een liefdevol geschenk 

  • 20 zachtroze rozen uit Ecuador
  • Steellengte: ca. 40-60 cm
  • Kweker: Four Seasons 
  • Land van herkomst: Ecuador
  • Leverbaar in 3-4 werkdagen

Verzend met Surprose dit prachtige structuur boeket van 20 zachtroze rozen uit Ecuador. Deze rozen hebben een steellengte van 40 tot 60 centimeter. Deze lengtes zijn verschillend doordat tijdens vervoer vanuit Ecuador de vrachtkosten worden beperkt door niet allemaal dezelfde lengte te laten vervoeren, om ruimte te besparen. Deze Ecuador rozen worden door Four Seasons in Ecuador gekweekt. Op dit boeket van Ecuador rozen zit een levertijd van 72 uur. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Deze bijzondere rozen hebben een rozenknop die in kleur verloopt. In de kern van de rozenknop zijn deze rozen roze. Naar de buitenkant van deze rozenknop veranderd deze kleur geleidelijk naar een zacht groen-witte kleur. Deze Ecuador rozen zijn ook beschikbaar in de boeketten met een crème kleur of met een fel roze kleur.  Deze zachtroze Ecuador rozen vormen een blikvanger in ieder interieur door haar bijzondere kleuren en door de structuur die in het boeket zit doordat deze op verschillende hoogtes met de hand door onze specialisten wordt gebonden. Verras jouw dierbaren met dit bijzondere boeket van 20 zachtroze Ecuador rozen die in onze eigen luxe verzendverpakking worden verzonden. Deze verpakking zorgt er voor dat de rozen tot wel 72 uur vers en mooi blijven. Verras met Surprose!

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum